Agapé Hírlevél 2020/38

A járványhelyzetet alakulását figyelembe véve az alkalmak látogatását vasárnapon korlátozzuk. Aki online tudja követni alkalmainkat, annak erőteljesen javasoljuk ezt az istentiszteleti formát. Az imaterembe csak a szolgálattevőket illetve azokat várjuk, akik nem tudják online követni az alkalmat. Az istentiszteleten való részvétel feltétele a fertőtlenítő és az arcvédő (maszk, sál, kendő stb.) használata, valamint a másfél méteres távolság megtartása. Az arcvédő használata az alkalom teljes ideje alatt kötelező. A hagyományos köszöntési formák minden fizikai kontaktussal járó formáját (kézfogás, ölelés, testvéri csók stb.) kerüljük.

A járványveszély okán az agapeifi alkalmak is az online világba költöztek, de változatlan lelkesedéssel csináljuk. Csatlakozzatok! Részletek a képre kattintva.

Visszatekintő


Ádámkó Illés múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
– Igét hirdet: Pataky Albert
– Alkalomvezető: Tóth Bence
– Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk
Keddi hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Fábián Szilárd. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)  
Szerdai alkalmak
– 10:00 és 18:00 óra között lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
– 18:00 órától agapeifi online. Részletek ide kattintva
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán
Szeptember 27. vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Ádámkó András, alkalomvezető: Ádámkó Illés

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!