Advent2019

"mi láttuk, és mi teszünk bizonyságot arról, hogy az Atya elküldte a Fiát a világ üdvözítőjéül” (1 János 4:14)

Hisszük, hogy az Úr Jézus születése Isten megváltó kegyelmét hozta a világba. Számunkra ezt jelenti a karácsony és ezt az örömüzenetet szeretnénk megosztani másokkal is. Adventi alkalmaink teljesen nyitottak, szeretettel várunk minden régi-új ismerőst, vendéget és érdeklődőt! Letölthető Meghívó ide kattintva!

Agapé Kalendárium 2019

Visszaszámlálás a gyülekezet tagjaival és karácsonyi igeversekkel.

AGAPÉ Advent

December 1., vasárnap – Istentiszteleti alkalom 09:30-tól, adventi közösségi délután 12:00-15:00. Advent első vasárnapján, a délelőtti istentiszteletet követően tartjuk gyülekezetünk ünnepváró közösségi délutánját. Az Agapé Advent egy kötetlen alkalom, ahol jó beszélgetésekre és a szeretet-közösség gyakorlására számíthatunk. Lesznek finom falatok, kávéház, fűszeres tea, sütemény, gyereksarok, és karácsonyi kézműves foglalkozások és egy rövid ismertető a karácsonyi ünnepkör mítoszairól. Fény derül többek között a szereplők életkorára a “háromkirály” legendájára, az utazás körülményeire és a csillag történelmi valódiságára. Szeretettel várunk minden kedves régi és új ismerőst, vendéget, és érdeklődőt! 
Ha hozzá szeretnél járulni az ünnepséghez, süteményeket szívesen fogadunk.  

Klasszikus Zenei Advent

December 8. vasárnap – Istentiszteleti alkalom 09:30-tól. Gyülekezetünk különösen sokszínű, ha muzikalitásról van szó. Advent második vasárnapjára a kórus készül, hagyományos karácsonyi dalokkal, klasszikusabb zenei stílusban.

Gyerekek Adventje

December 15., vasárnap – Istentiszteleti alkalom 09:30-tól. Már-már hagyomány, hogy advent harmadik vasárnapján a gyermekbibliakör veszi át a stafétát. Az alkalomra a gyerekek egy rövid, jelmezes jelenettel készülnek, az idei darab témája: Ki érintett a Megváltó születésében?

Adventi Harangok

December 22. , vasárnap – Istentiszteleti alkalom 09:30-tól. A színes csengők szinte védjegyünkké váltak, miért is ne szólaltatnánk meg őket adventkor?

Karácsonyi istentisztelet

December 25., szerda – Istentiszteleti alkalom 09:30-tól. Karácsony első napján, ünnepi istentiszteletünkön egy közösségként ünnepeljük a Megváltó születését. Néhány ajándék is gazdára lel, gyerekek előnyben. 

Kategóriák: