Agapé Advent 2018

Elérkezett a keresztények számára oly kedves időszak, az advent: készülünk a karácsonyra. Idén is számos programmal, vidám és meghitt alkalommal, tanításokkal tesszük gazdaggá a készülődést, töltjük meg valódi tartalommal az adventet. Igyekszünk megmutatni a Karácsony igaz jelentését, ami nem más, mint örvendezés annak, hogy "született néktek ma a Megtartó, ki az Úr Krisztus, a Dávid városában". (Lukács 2:11).

  • Adventi Kalendárium. December 1-től kTegnap indítottuk útjára az Agapé Kalendáriumot. Az adventi időszak minden napján egy képet jelentetünk meg a gyülekezetünk instagram oldalán. A képeken egy-egy bibliavers olvasható, az idézetekkel feldolgozzuk a karácsonyi történetet, az ünnep üzenetét. A képeken gyülekezetünk tagjai láthatók, mert arcunkat és nevünket vállalva hirdetjük Krisztus igazságát, a krisztuskövetés örömét.
    A kalendárium egésze a gyülekezet honlapján is megtekinthető: www.agapepunkosdi.hu/calendar2018
  • Gyermekek Adventje. December 9-én az istentisztelet keretében a gyermekek szolgálnak. Az alkalom keretében megtekinthetjük a "Képzelt riport a Messiásról" című jelenetet, amit a gyülekezet bibliakörösei adnak elő. 
  • Agapé Advent. December 9-én az alkalom után az Agapé Pünkösdi Gyülekezet ünnepváró közösségi délutánján vehetünk részt. A program a délelőtti istentiszteletet követően, 12:00 körül kezdődik és 16:00-ig tart.
  • Adventi Filmklub. December 19-én 17:30-tól egy nagyszerű mozival várunk minden érdeklődőt a filmklubba: Forrest Gump!

  • Karácsonyi istentisztelet. December 25-án tartjuk karácsonyi istentiszteletünket, ahol a lelki ajándékok mellett sok-sok tárgyi ajándékcsomag is gazdára talál.
 
 
 
 
 

 

 
 
Kategóriák: