Agapé tavaszi gardróbfrissítés

2019. március 8-án pénteken 17:30-20:00 között Tavaszi Gardróbfrissítés az Agapé Gyülekezet nagytermében.

Egy kiváló lehetőség arra, hogy a jó állapotú, de már rég nem hordott, kinőtt ruhákat és cipőket átszortírozzuk és kisöpörjük az otthoni gardróbból. Amitől mi gond nélkül megválunk, lehet, hogy másnak aranyat ér és szívesen hordaná tovább. A program egymás segítésére és közösségépítésre szolgál a gyülekezetbe járók számára, így akkor is várunk szeretettel, ha előzetesen ruhát nem hozol. Vinni így is lehet, sőt, még egy jó kávé és tea is jár. 
A programhoz a hozott holmikat először összegyűjtjük, majd gondosan átválogatjuk, hogy a résztvevők elé már csak kifogástalan darabok kerüljenek. Ezért a szervezők kérése szerint az alábbiak figyelembe vételével hozzátok a ruhákat:

  • Tiszteljük meg egymást azzal, hogy csak tiszta, jó minőségű ruhaneműt és cipőt ajánlunk fel. Minden ruhaneműt névvel ellátott szatyorban / dobozban kérünk behozni, mert amennyiben nem megfelelő az állapot (szakadt, koszos, hibás), úgy azt a tulajdonosnak visszaszolgáltatjuk. 
  • A ruhaneműt és cipőket március 1-ig lehet behozni. A felcímkézett csomagokkal keressétek a szervezőket: Győrfi-Bátori Eszter, Jánváriné Noémi, Tüskés-Kapsza Dóri és Dénes Judit, ők segítenek a szelektálásban, és el is raktározzák a ruhaneműket az eseményig
  • A vásáron nincs pénzcsere, de az elvihető ruhák számát maximalizáljuk / fő

Időpont: 2019. március 8. péntek, 17:30-20:00
Helyszín: Agapé Pünkösdi Gyülekezet imaháza

Köszönjük előre is a felajánlásokat és a részvételt! 
További információért keress minket személyesen, vagy az alábbi emailcímen: denes.juci@gmail.com

UPDATE: Az esemény képgalériája ide kattintva nézhető meg!

Kategóriák: