Agapé Café: online kávézás

Talán nem istenkáromlás, ha felemlegetjük, hogy a koronavírus-járvány időszakában az egyik legjobban várt közösségi pillanat az, amikor a digitális imaórák végén az imádkozók mindegyike bekapcsolja kameráját és a mikrofonját, széles mosollyal köszönt mindenkit, aki a képernyőjén feltűnik. Nem, nem blaszfémia, hiszen az imaközösség egyszerre közösség Istennel és egymással: „Ismét, mondom néktek, hogy ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön minden dolog felől, a mit csak kérnek, megadja nékik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:19-20)

Csatlakozási cím:
https://us02web.zoom.us/j/81913951037

Hiányzik a közösség. A fizikai együttlét egymással, hittestvéreinkkel, akik közül sokan a rokonaink, még többen a barátaink. Akikkel nemcsak a hitet éljük meg közösen, de a mindennapok örömét, bánatát, aggódását és apró sikereit is. Hiányzik a mosolyuk, a bátorításuk, és hiányzik az is, hogy adhassunk mi is: örömet, biztatást vagy egyszerűen csak néhány jó szót.

A kialakult helyzethez alkalmazkodva, a jó technikai lehetőségeinket és gyülekezeti képességeinket, talentumainkat használva szeretnék legalább a virtuális térbe visszahozni és megteremteni a közösséget, ezért folytatjuk az Agapé Cafét: március 11-én 18:00 órától összegyűlünk az Agapé Pünkösdi Gyülekezet online kávézójában. A kávéját és a jókedvét mindenki maga készíti be, a platformot a gyülekezet biztosítja, a beszélgetést újra Schmél Csaba vezeti és tereli. Ha neked is hiányoznak a testvéreid, a közösség március 11-én 18:00 órától kattints az alábbi képre, és kapcsolódj be a beszélgetésbe!

Kategóriák: