Hírek

...

Segítség nyújtás az ukrajnai menekülteknek

Felhívás a kadarkúti táborkert helyreállítására

Kedves Testvérek!

Bizonyára hallottátok, hogy a kadarkúti táborkertet sürgősen rendbe kell hozni a nyári táboroztatások előtt. Június 9-én már volt egy 15 fős csoport, de a sok munka miatt július 1-re is szerveződik egy csapat a szükséges javítások elvégzése érdekében. Ez egy napot venne igénybe, de ha elegen jelentkeznek, akkor 2-án még lehetne maradni.

Agapé Pünkösdi Gyülekezet kirándulás – 2023. május 1.

A kirándulás elsődleges célja a Jági tanösvény, Pilisszentiván délnyugati részén a Jági-tó közelében.

Találkozó:

2023. május 1-én 10:20-10:40 körül a tanösvény kezdőpontján található parkolóban.

Megközelítés:

Autóval a 10-es úton Pilisvörösvár után Pilisszentjenő felé fordulva a tanösvény parkolója gyorsan elérhető. Alternatív útvonal a 10-es útról Solymár előtt letérni és áthajtva rajta elérni Pilisszentjenőt.

Bibliaköri kirándulás - október 29, szombat

A bibliakör kirándulásra hívja a jelen és jövőbeli bibliakörös gyerekeket, családjukat, és mindazokat, akiknek van kedve egy kis mozgásra, kikapcsolódásra a szabad levegőn.

Időpont: október 29, szombat

Agapé Gardrób Tavasz/Nyár 2022

Időpont: május 13. (péntek) 17:00–19:00
Helyszín: Agapé Pünkösdi Gyülekezet

Agapé Böjt és Imahét :: 2022

2022. januárjának első hetében Böjt és Imahetet tart az Agapé Pünkösdi Gyülekezet. A járványhelyzeti korlátozások miatt az imahéthez az online térben lehet csatlakozni, zoom platformon erre a linkre kattintva. (Belépés 18:45-től.)

Beszámoló

Gyülekezetünkben aktív közösségi élet zajlik: evangélizációs alkalmak, gyermek hittanoktatás, ifjúsági foglalkozások, lelki gondozói munka. Ezen alkalmak biztosítására több éve folyamatosan törekszünk imatermünk, kisegítő termeink bővítésére, felújítására. Mivel gyülekezetünk nagyterme egy társasház belső udvarán helyezkedik el, így a teremhez legközelebb fekvő lakások megvásárlása ill. átalakítása révén tudjuk növekvő helyigényünket megoldani. Az elmúlt években a nagy imaterem mellett lakásokat vásároltunk meg.

Gyász: Csernus Béla az Úrhoz költözött

Csernus Béla búcsúztatása

 

Óvatos nyitás, next step

Május 23-tól nyitást hirdet a vezetőség, 50 év felettiek és 50 év alattiak váltakozva jöhetnek istentiszteletre.

Agapé Gardrób '21 Nyár

Újra Agapé Gardrób!

Oldalak

Subscribe to RSS - Hírek