Hírek

...

Beszámoló

Gyülekezetünkben aktív közösségi élet zajlik: evangélizációs alkalmak, gyermek hittanoktatás, ifjúsági foglalkozások, lelki gondozói munka. Ezen alkalmak biztosítására több éve folyamatosan törekszünk imatermünk, kisegítő termeink bővítésére, felújítására. Mivel gyülekezetünk nagyterme egy társasház belső udvarán helyezkedik el, így a teremhez legközelebb fekvő lakások megvásárlása ill. átalakítása révén tudjuk növekvő helyigényünket megoldani. Az elmúlt években a nagy imaterem mellett lakásokat vásároltunk meg.

Gyász: Csernus Béla az Úrhoz költözött

Csernus Béla búcsúztatása

 

Óvatos nyitás, next step

Május 23-tól nyitást hirdet a vezetőség, 50 év felettiek és 50 év alattiak váltakozva jöhetnek istentiszteletre.

Agapé Gardrób '21 Nyár

Újra Agapé Gardrób!

Margit néni

Kis Lajosné született Pető Margit testvérünktől búcsúzunk.

Kiss Lajosné búcsúztatása

Búcsúzúnk.

 

Kereszt-rejtély

Folytatjuk a húvét hétfői nagysikerű kérdeztél-felelünk alkalmunkat! Április utolsó csütörtökjén immáron Kereszt-rejtély címmel újra olyan kérdésekre keressük a választ, amit tapazstalataink szerint sok érdeklődő embertársunkat és nem kevés hívő testvérünket egyaránt foglalkoztat.

 

Fogadj örökbe egy konyhagépet!

A gyülekezeti helyiségeink bővítése jól halad, már az utolsó szakaszban járunk, és elkezdtük a konyha kialakítását. Annak érdekében, hogy a bútorgyártást elkezdhessük, megrendeltük a konyhai gépeket, de lehetőséget adunk rá, hogy "örökbe fogadjatok" egy-egy szívetekhez közel álló darabot.

Húsvét 2021 - Kérdezz-Felelek!

A dicsőítő csoport, az ifjúsági vezetők és kommunikációs csapat tagjai, azzal keresték meg nem keresztény ismerőseiket, hogy mit kérdeznének Istentől vagy egy lelkipásztortól most 2021 húsvét tájékán. 63 kérdés érkezett be, amit 13 kérdéscsoportba összesítve igyekszünk megválaszolni a negyheti, húsvéti ünnepi időszakban. Húsvét hétfőn 19:00 órától az ország különféle pontjából online bejelentkezik négy lelkipásztor
Baráti Róbert – MPE Ózd
Földesi Tamás – MPE Bérea Zirc

Húsvét 2021 - Valóban feltámadt?

Azt reméltük, idén már máshogy lesz. 
Amikor tavaly március közepén az ismeretlenségből valósággá lett a láthatatlan szörny, amikor olyan szavakat tanultunk, hogy „pandémia”, „karantén”, „koronavírus-járvány”, „boltzár”, „kijárási korlátozások”, hittük, hogy ez csak múló rosszullét, egy-két hónap és megy minden tovább, és talán még érdekes is volt az online locsolkodás. Reméltük, idén másképp lesz.
 
De nem lett. Sokkal inkább nem lett.

Oldalak

Subscribe to RSS - Hírek