ifi alkalom

péntek, 2013, január 4 - 16:30

Téma: Vissza a jövőbe! - avagy: Mire számítunk?
Felelős: Fábián Attila

FIGYELEM! időpont változás: a megszokottnál korábban, 16:30-kor kezdünk! Próbáljatok meg nem sokat késni! Sőt, aki 5 perccel korábban érkezik, az még jutalomra is számíthat :)

Terveink szerint tovább folytatjuk a Hitelveink átnézését, röviden. A témánk a jövőhöz fűződő viszonyunk megvitatása lesz. Hozzatok Bibliát is!
A feladatlapot akár előre is kitölthetitek, hogy felkészülten gyertek: http://agape.punkosdi.hu/files/vissza-a-jovobe.pdf

Létrehoztunk az ifi alkalomnak egy facebook eseményt is, ahol bejelölhetitek magatokat, ha jöttök, illetve barátokat is hívhattok: http://www.facebook.com/events/327745607339297/

Igék:

Péld 19:21
Sokféle szándék van az ember szívében, de csak az ÚR tanácsa valósul meg.

Lk 12:16-20
Aztán példázatot mondott nekik: "Egy gazdag embernek bő termést hozott a földje, ekkor így gondolkozott magában: Mit tegyek? Nincs hova betakarítanom a termésemet. Majd így szólt: Ezt teszem: lebontom a csűreimet, nagyobbakat építek, oda takarítom be minden gabonámat és javamat, és ezt mondom a lelkemnek: Én lelkem, sok javad van sok évre félretéve, pihenj, egyél, igyál, vigadozzál! Isten azonban azt mondta neki: Bolond, még ez éjjel elkérik tőled a lelkedet, kié lesz akkor mindaz, amit felhalmoztál?

1Kor 13:12
Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről színre; most töredékes az ismeretem, akkor pedig úgy fogok ismerni, ahogyan engem is megismert az Isten.