Navigátor

Navigátor alkalom

v, 2014-11-30 18:00

Egy olyan ifjúsági alkalomra várunk, ahol fiatalos dicsőítésre, tanításra és az alkalom végén finom sütemények mellet jó beszélgetésekre számíthatsz.

Dicsőíteni a P.A.D. fog. Tanítani Pafkó Tamás, a Wesselényi utcai Baptista Gyülekezet másodpásztora fog arról, hogy milyen is az önfeláldozó szolgálat. Miért kell önfeláldozóan csinálnunk bármit, amit az Úrért teszünk.

Egy szó, mint száz, gyere el, érezd jó magad, tölts időt az Úrral, más fiatalokkal és figyelj arra, hogy mit szeretne Neked tanítani Isten ezen a vasárnapi délutánon!

Várunk szeretettel!

Navigátor alkalom

v, 2014-04-27 18:00

Beszéljünk a pénzről!

Fábián Attila

Navigátor alkalom

v, 2014-03-23 18:00

Házasság, család – manapság

Cartoletti Norbert

A Navigátor alkalmak fb oldala, ahol örülünk, ha bejelölöd magad: www.facebook.com/navigatoralkalom

Az esemény fb oldala: www.facebook.com/events/716792015007770

Néhány gondolatébresztő idézet:

Navigátor alkalom

v, 2014-02-23 18:00

Úgy tervezzük, hogy egy - a délelőttinél hosszabb - dicsőítésből és imádatból (amikor hitünk és szándékunk szerint teret kaphatnak a Szentlélek ajándékainak megnyilvánulásai is); egy rövid, tartalmas tanításból (vagy egy tanítás sorozat egy eleméből); esetleg kisebb csoportos beszélgetésből és imádkozásból fog állni ez a navigátor alkalom is. Utána pedig tea és pogácsa mellett lehet még beszélgetni egymással.

Felelős: Dénes Judit

Győzelem a félelem fölött

Tóth Bence

Navigátor alkalom

v, 2014-01-26 18:00

Úgy tervezzük, hogy egy - a délelőttinél hosszabb - dicsőítésből és imádatból (amikor hitünk és szándékunk szerint teret kaphatnának a Szentlélek ajándékainak megnyilvánulásai is); egy rövid, tartalmas tanításból (vagy egy tanítás sorozat egy eleméből); esetleg kisebb csoportos beszélgetésből és imádkozásból fog állni ez a navigátor alkalom is. Utána pedig tea és pogácsa mellett lehet még beszélgetni egymással.

Navigátor alkalom

v, 2013-11-17 18:00

Úgy tervezzük, hogy egy - a délelőttinél hosszabb - dicsőítésből és imádatból (amikor hitünk és szándékunk szerint teret kaphatnának a Szentlélek ajándékainak megnyilvánulásai is); egy rövid, tartalmas tanításból (vagy egy tanítás sorozat egy eleméből); esetleg kisebb csoportos beszélgetésből és imádkozásból fog állni. Utána pedig tea és pogácsa mellett lehet még beszélgetni egymással.

Navigátor alkalom

v, 2013-10-13 18:00

Ez egy új alkalom lesz az idei szemesztertől, amit terveink szerint vasárnap esténként fogunk tartani havonta egy vagy két alkalommal. Úgy tervezzük, hogy egy - a délelőttinél hosszabb - dicsőítésből és imádatból (amikor hitünk és szándékunk szerint teret kaphatnának a Szentlélek ajándékainak megnyilvánulásai is); egy rövid, tartalmas tanításból (vagy egy tanítás sorozat egy eleméből); esetleg kisebb csoportos beszélgetésből és imádkozásból fog állni. Utána pedig tea és pogácsa mellett lehet még beszélgetni egymással.

Subscribe to RSS - Navigátor