#agapeifi nyári alkalmak

Nyáron az Agapé ifi alkalmai rendhagyó módon folytatódnak. A központba az imádság, a jövőnk tervezése és a kapcsolatépítés kerül. Minden hónapban kettő ifit tartunk, tehát összesen hat ilyen esemény lesz augusztus végéig.
A szervezésben elsősorban azokra építünk, akik szeretnének közöttünk aktívan szolgálni a jövőben és a szívükön viselik a gyülekezeti ifjúság sorsát. Az alkalmak időpontját velük egyeztetjük előre és minden hónapban két olyan dátumot választunk ki, ami a legtöbb résztvevőnek megfelel.
Az esemény első felére ezeket a szolgálni szándékozó embereket várjuk az Agapé Gyülekezet imatermébe. Együtt fogunk imádkozni egymásért, és az ifjúság jövőjéért. Ezt követően megbeszéljük azt, hogy szeptembertől milyen irányvonalat, célokat kövessünk, ki miben tud segíteni? Az imaórák és a beszélgetések résztvevőivel ezután valamilyen gyülekezeten kívüli szabadidős programot szervezünk.
Ezek a szabadidős programok képzik majd az nyári ifi alkalmak második felét, melyek a facebook falunkon is mindig meg lesznek hirdetve. Ide mindenkit szeretettel várunk, aki szívesen csatlakozna hozzánk, sőt hívjátok a barátaitokat is!