Bibliakörös szülői beszélgetés 2018.02.25.

Február 25-én az alkalom után a bibliakör vezetök és a vasárnapi iskolába járó gyerekekek szülei a gyerekek tanításáról, a tapasztalatokról, a várható programokról és néhány eldöntendő kérdésről tartanak megbeszélést. A beszélgetős együttlétre a családokat együtt invitálják a szervezők.  Nem kell majd sietni, mert lesz lehetőség az éhséget csillapítani, és egy kis film segítségével a gyerekeknek is elfoglaltságot találnak majd a megbeszélés idejére, hogy mindenki nyugodtan részt vehessen a beszélgetésen.
A megbeszélésen szó lesz:

  • A tanítás tartalmi kérdéseiről: ezen belül is mi az, amit korosztályonként jónak látnának a szülők kicsit mélyebben is átbeszélni a gyerekekkel, mik azok a dolgok, amik a szokásosnál jobban foglalkoztatják őket. Milyen közös álláspontra tudunk jutni a Biblia tanítása alapján? 
  • Az idei évben esedékes az újabb római tanulmányút. A nagycsoport szülein kívül a többi szülővel is fontos tisztázni, hogy a jövőre nézve támogatják-e továbbra is a kirándulás gondolatát, tehát a következő korosztályt is biztathatjuk e erre?
  • Vvárható programok tanév végéig, időpontokkal
    • Nyári kadarkúti tábor időpontja 2018. július 14-20: kik tudnak jönni, milyen felállásban stb..

Kérünk minden szülőt, készüljetek a beszélgetésre, gondolkozzatok a fenti  kérdéseken, és azon is, hogy milyen területen láttok lehetőséget a  szülők, bibliakör vezetők és az egész gyülekezet szorosabb  együttműködésére, összefogására a gyerekekért!

 
Kategóriák: