Hálaadó nap elé

"Mert ennek a szolgálatnak az ellátása nemcsak a szentek szükségleteit elégíti ki, hanem sokakat hálaadásra is indít az Isten iránt." (2. Korintus 9:12) 

Gyülekezetünkbe fantasztikus emberek járnak. Odaszántak, imádkozók, készek a szolgálatra. Hallom imáikat vasárnaponként, kedden, vagy csütörtökön, hogy mennyire vágynak Istent megismerni és Neki szolgálni. Valahogy kifejezni, hogy Nélküle nem megy, és nem lennénk ott, ahol vagyunk. Megmentőnknek mindannyian hálásak vagyunk, hogy kimentett a bűnből, a szenvedélyekből, a magányból és egy támogató gyülekezetbe helyezett minket.

Mint gyülekezeti vezető látom mire képesek az emberek, ha szükségről van szó. A közösség összezár, imádkozik és nyújtja a segítő kezet.

Bárki, tényleg bárki megoszthatja itt imakérését és az Agapé gyülekezet teljes szívvel viszi az ilyeneket az Atya elé.

Nincs kis- vagy nagy szolgálat. Mindenki végzi a maga dolgát, a gyülekezet egységét tartva szem előtt.

A fizikai- és ima segítség mellett látom és tapasztalom a buzdítást, támogatást, vigasztalást, helyreigazítást. Személy szerint én lelkileg is jól érzem magam a gyülekezetben, barátaimmal jókat nevetve és megteremtve egy kellemes atmoszférát.

Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet olyan hely, hogy, aki akar, talál szolgálatot és megtapasztalhatja milyen, ha munkájáért, mások hálásak Istennek és szolgálatuk miatt testvéreik közelebb kerülhetnek a Mindenhatóhoz.

Schmél CsabaSchmél Csaba

 

 

 
Kategóriák: