Agapé gyorshír 2020.05.27.


Vasárnap részlegesen újranyit a gyülekezetünk!  Május 31-től a18-35 év közötti korosztály számára és csak számukra újra lehetővé válik az istentiszteleten való részvétel az imaházunkban. Arra kérünk minden fiatalt, hogy (szigorúan) 9:15-ig érkezzen meg, mert 9:30-kor kezdődik az élő közvetítés. Mindenki más az elmúlt hetekben megszokott módon a facebook oldalunkon köveheti az alkalmat.



A Digitális Országos Pünkösdi Konferencia követhető június 1-én 9:30-tól a www.facebook.com/magyarpunkosdi valamint a www.facebook.com/agapepunkosdi oldalakon. A konferencián a dicsőítést az Agapé Pünkösdi Gyülekezet dicsőítő csapata vezeti, az alkalom igehirdetője Pataky Albert elnök, levezetője Pintér Imre alelnök, házigazdája pedig Németi Zsolt, az Agapé Gyülekezet felkért pásztora lesz. Ezen az alkalmon Filó László és Polcz Attila testvérek lelkipásztori avatására is sor kerül. A Pro Eklézsia díj átadása is a konferencián történik, illetve megemlékezünk majd arról, hogy egyházunk korábbi elnöke, Fábián Attila 75 évvel ezelőtt született.
Pataky Albert video meghívóját ide kattintva nézhetitek meg.



Szabó Imre testvérünk május 23-án az Úrhoz költözött. Temetése 2020. május 30-án 10:30 órakor kezdődik Jánoshalmán. A szertartást Németi Zsolt felkért lelkipásztor végzi. Aki szeretne részt venni a búcsúztatáson, kérjük, csütörtökön 18.00 óráig jelezze ezt Nagy László testvérünk részére (agapemarta@agapepunkosdi.hu).