Agapé Hírlevél 2020/13

 


Vasárnap tavaszi óraátállítás. Ne felejtsétek egy órával előbbre állítani az óráitokat!

A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.

NE FÉLJ! – Agapé imahónap

Ezen nehéz időszakban is erősíteni akarjuk testvéri közösségünket, és nem akarjuk feladni azt a kötelességünket, hogy az evangéliumot mások felé közvetítsük. Ezért az Agapé Pünkösdi Gyülekezet Imahónapot szervez NE FÉLJ! - Agapé imahónap az egészségért, a gyógyulásért, Magyarországért! megnevezéssel. Csatlakozzatok! Részletek a képre kattintva.
Érted is imádkozunk! Ha azt akarod, hogy testvéri közösségben imádkozzunk a neked fontos kérésekért,  kattints a képre és küldd el kérésedet az imaközösségünk vezetőjének! Kérésedet bizalmasan kezeljük, de az imaközösségben az Úr elé visszük azokat. Lehetőség van az imacsoporthoz való csatlakozásra is, ehhez keresd fel ezt az oldalt!

Jövő héten a NE FÉLJ! Agapé Imahónap keretében – az imahónap állandó kérései mellett – különösen az idősek oltalmáért fogunk imádkozni. Ez lesz a keddi imaóránk (Agapé DigIma) egyik témája is. A részletekért kövesd a honlapon megjelenő írásainkat, facebook és instagram oldalainkat illetve Napi Agapé hírleveleinket!

 

Visszatekintő

Cartoletti Norbert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Schmél Csaba

Keddi digitális imaóra
– 18:00 órától Imaközösség. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg (DigIma), amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom. Akik jelentkeztek az AGAPÉ Imaközösségbe,  és jóváhagyták a megküldés lehetőségét, azok számára automatikusan meghívót küldünk, külön jelentkezniük nem kell.
– 19:00 órától Digitális vezetőségi megbeszélés 


Április 5. vasárnap istentisztelet  helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Németi Zsolt 

Egyéb programok, információk

A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.
Jöjjetek és lássátok meg!