Agapé Hírlevél 2020/14

A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.


A vasárnapi istentisztelet keretében úrvacsorát vehetünk. A közösség virtuális lesz, de a kenyér és a bor valóságos. Az úrvacsorai kenyér elkészítéséhez a fenti "recepttel" kínálunk segítséget, de a bolti kenyér vagy a pászka is megszentelt, ahogy a bor helyett a szőlőlé is.

NE FÉLJ! – Agapé imahónap

Érted is imádkozunk! Ha azt akarod, hogy testvéri közösségben imádkozzunk a neked fontos kérésekért,  kattints a képre és küldd el kérésedet az imaközösségünk vezetőjének! Kérésedet bizalmasan kezeljük, de az imaközösségben az Úr elé visszük azokat. Lehetőség van az imacsoporthoz való csatlakozásra is, ehhez keresd fel ezt az oldalt!

Jövő héten a NE FÉLJ! Agapé Imahónap keretében – az imahónap állandó kérései mellett – különösen országunk lelki, szellemi és politikai vezetőiért fogunk imádkozni. Ez lesz a keddi imaóránk (Agapé DigIma) egyik témája is. A részletekért kövesd a honlapon megjelenő írásainkat, facebook és instagram oldalainkat illetve Napi Agapé hírleveleinket!

Visszatekintő

Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Nagy László, aki segít a közös úrvacsora vételben is 

Keddi digitális imaóra
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Lingné Mike Ágnes. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom. Akik jelentkeztek az AGAPÉ Imaközösségbe,  és jóváhagyták a megküldés lehetőségét, azok számára automatikusan meghívót küldünk, külön jelentkezniük nem kell.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Nagypénteki igei üzenet
– 18:00 órától Németi Zsolt igei üzenetét nézhetitek meg a youtube csatornánkon és a fecebook oldalunkon


Április 12. vasárnap húsvéti ünnepi istentisztelet  helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Németi Zsolt, alkalomvezető: Schmél Csaba 

Egyéb programok, információk

​A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!