Agapé Hírlevél 2020/17

A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.

Visszatekintő

Pataky Albert múlt vasárnapi ünnepi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.
Németi Zsolt felkért lelkipásztorunk a 91. zsoltárral bíztat minket a NE FÉLJ! imahónapunk záróhetében. Nézd meg, kattints ide!
A héten a NE FÉLJ! Agapé Imahónap keretében  Magyarország megújulásáért, a magyar gazdaság talpraállásáért imádkoztunk. Az imatémákat Schmél Csaba állította össze. A részletekért kattints ide!

Home communion. Képek gyülekezeti tagjaink otthoni vasárnapi úrvacsoravételéről. 

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Schmél Csaba
– Alkalomvezető: Nagy László

Keddi digitális imaóra
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma). Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Május 3. vasárnapi istentisztelet  helyszínen nem látogatható
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Németi Zsolt, alkalomvezető: Ádámkó Illés
– Az alkalom keretében otthonainkban úrvacsorát vehetünk. Az úrvacsorai kenyér elkészítésének leírását ide kattintva olvashatod el

Egyéb programok, információk


Lingné Mike Ágnes vezetésével újjáalakult gyüelekzetünk imaközössége. Lehetőség van az imacsoporthoz való csatlakozásra, amihez adatvédelmi okokból ezen az oldalon regisztráltatni kell magad. Kérünk, ha még nem tetted meg, de szeretnél gyülekezetünk imádkozó közösségéhez tartozni, íratkozz fel! Április 25. után csak azokhoz tudjuk eljuttatni az imaközösségi információkat, akik regisztráltak. Köszönjük!
A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
– A Magyar Pünkösdi Szeretetszolgálat felhívást tett közzé  közösségünkben levő idős testvérek, másrészt a környezetünkben élő idős emberek támogatására. Aki jelentkezni kíván erre a szolgálatra,  ezen űrlap kitöltésével, és a pk@agapepunkosdi.hu címre való elküldéssel teheti ezt meg.
​– A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!