Agapé Hírlevél 2020/22

A Digitális Országos Pünkösdi Konferencia követhető június 1-én 9:30-tól a www.facebook.com/magyarpunkosdi valamint a www.facebook.com/agapepunkosdi oldalakon. A konferencián a dicsőítést az Agapé Pünkösdi Gyülekezet dicsőítő csapata vezeti, az alkalom igehirdetője Pataky Albert elnök, levezetője Pintér Imre alelnök, házigazdája pedig Németi Zsolt, az Agapé Gyülekezet felkért pásztora lesz. Ezen az alkalmon Filó László és Polcz Attila testvérek lelkipásztori avatására is sor kerül. A Pro Eklézsia díj átadása is a konferencián történik, illetve megemlékezünk majd arról, hogy egyházunk korábbi elnöke, Fábián Attila 75 évvel ezelőtt született.
• Pataky Albert video meghívóját ide kattintva nézhetitek meg.
• Németi Zsolt, a házigazda gyülekezet nevében üdvözölte a konferenciát, kattints ide!

Gyülekezetünk felkért lelkipásztora, Németi Zsolt júniustól fogadóórát tart. A lelki tanácsadás szerdánként 10:00 és 18:00 óra között lesz elérhető online, és a korlátozások teljes feloldásával majd fizikailag is az imaházunkban. A fogadóórára a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni.
Vasárnap részlegesen újranyit a gyülekezetünk!  Május 31-től a 18-35 év közötti korosztály számára és csak számukra újra lehetővé válik az istentiszteleten való részvétel az imaházunkban. Arra kérünk minden fiatalt, hogy (szigorúan) 9:15-ig érkezzen meg, mert 9:30-kor kezdődik az élő közvetítés. Mindenki más az elmúlt hetekben megszokott módon a facebook oldalunkon köveheti az alkalmat.

Visszatekintő


Paul Gracza múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.
Múlt héten indult a VAN REMÉNY! Pünkösdi imahónap mozgalmunk – részletek a képre kattintva –, aminek záróeseménye a hétfői Digitális Országos Pünkösdi Konferencia lesz. Az imahónap üzenetei:
• Németi Zsolt üzenete
Pataky Albert üzenete
Földesi Tamás üzenete
Németi Zsolt üzenete

Szabó Imre testvérünk május 23-án az Úrhoz költözött, temetése 2020. május 30-án volt Jánoshalmán. A szertartást Németi Zsolt felkért lelkipásztor végezte. Testvérünkre Telegdi József 1992-ben az Élő Vízben megjelent cikk részletével emlékezünk, ide kattintva olvasható.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – helyszínen csak 18-35 év közöttiek tekinthetik meg
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barna
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Nagy László
Pünkösd hétfő – Digitális Országos Pünkösdi Konferencia – helyszínen csak meghívottak
– Közvetítés az imaházunkból. Az alkalom 09:30 órától élőben követhető a Magyar Pünkösdi Egyház facebook oldalán illetve az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán.

Keddi digitális imaóra – helyszínen nem látogatható
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Fábián Péter. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Június 7. vasárnapi istentisztelet – helyszínen csak 18-35 év közöttiek tekinthetik meg
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Fényes Lóránt, alkalomvezető: Schmél Csaba 
– Az alkalom keretében otthonainkban úrvacsorát vehetünk. 

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
​A tavaszi-nyári Agapé Gardróbfrissítés már szervezés alatt, egyelőre dátum nélkül. Az otthontartózkodás ideje egyúttal ideális lehetőség a szekrény átvizsgálására, a szelektáláshoz javasolt szempontok ebben az írásban olvashatók.
Jöjjetek és lássátok meg!