Agapé Hírlevél 2020/27

Július 4-én, szombaton, 9-12 óra között lelkipásztort választ az Agapé Pünkösdi Gyülekezet. A megadott időpontban az imaházban átvett szavazólapon szavazhat minden gyülekezeti tag. Kérünk mindenkit, tegyünk hitvallást az ügy fontossága mellett és adjuk le a helyszínen a szavazatunkat!

Megkezdődött az új bibliaköri terem átépítése. Július 4-én, a lelkpipásztor választás napján, 6-8 emberre van szükség, akik kihordják a leszerelt dolgokat a már megrendelt szállításra. Jelentkezzetek Fábián Zoltánnál: agapegazdasag@agapepunkosdi.hu
Ha valakinek szüksége van egy 330cm x 294cm-es, 200cm magas jó állapotban lévő faszerkezetű galéria lépcsőre és korlátra, amitől szeretnénk megszabadulni, ugyancsak Zoltánt keresse.


Az óvatosság vezérel minket, amikor hétről-hétre különbözó korosztályok számára tesszük lehetővé, hogy személyesen is részt vegyenek a vasárnapi istentiszteleteken. Július első vasárnapján, 5-én az 50 év feletti korosztály vehet részt az istentiszteleten. Kérjük, tartsátok be a távolságtartási óvatossági követelményeket! (Gondos kézmosás, kézfogás, puszi, ölelés mellőzése)

Visszatekintő


Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető youtube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Szombat lekipásztor választás
09:00-12:00 óra között lehet szavazni a lelkipásztor személyéről a gyülekezet imaházában. Az érvényes szavazáshoz minden tagnak a szavazatára szükség van, gyertek!
Vasárnapi istentisztelet – helyszínen csak az 50 év felettiek tekinthetik meg
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva (DigIge)
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Schmélné Papp Ágnes
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Schmél Csaba
– Az alkalom keretében a helyszínen és az otthonainkban úrvacsorát vehetünk

Keddi hétközi digitális alkalom – helyszínen nem látogatható
– 18:00 órától Imaközösség (DigIma), vezeti: Tfirst Gábor. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címra írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)


Szerdai lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás
– 10:00 és 18:00 óra között, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – helyszínen nem látogatható
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán
Július 12. vasárnapi istentisztelet – helyszínen csak a 18-50 év közöttiek tekinthetik meg
– Élőben követhető: az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától dicsőítéssel kezdődik az alkalom, igét hirdet: Tóth Bence, alkalomvezető: Schmél Csaba 
Július 12. Agapé Ifi kirándulás
– Az istentisztelet után irány Dömörkapu! Részletek az agapeifi@agapepunkosdi.hu címre írva és hamarosan a gyülekezet közösségi média oldalain

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!