Agapé Hírlevél 2020/42

A járványhelyzetet miatt az alkalmak látogatását vasárnapon korlátozzuk. Az alkalmak online követhetők, az imaterembe csak a szolgálattevőket illetve azokat várjuk, akik nem tudják online követni az alkalmat, de számukra a szigorú egészségügyi előírások betartása kötelező.


Október 25-én vasárnap Reformációi istentisztelet lesz az imaházunkban. Az alkalmat a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa szervezi, köszöntőt mond Németi Zsolt, közbenjáró imára Pataky Albert testvérünket kérték fel, igét hirdet Papp János baptista egyházelnök. Az alkalom helyszínen nem látogatható, online követhető gyülekezetünk Facebook oldalán és YouTube csatornáján.



Egyházunk vezetése imafelhívással fordult a pünkösdi közösséghez. Arra kérnek mindenkit, hogy imdákozzunk az egészségügyben dolgozókért. (A teljes felhívás a képre kattintva olvasható.) A koronavírus-járvány első hullámában gyülekezetünk imahetet hirdetet ugyanebben a témában, ennek központi gondolatai ide kattintva olvashatók. Gyülekezetünk imaközössége azóta is aktívan imádkozik minden hozzánk eljuttatott kérésért, írj bizalommal és hittel az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre!

Visszatekintő


Schmél Csaba múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva nézhető meg. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.

Németi Zsolt e heti csütörtöki Biblia Est tanítása ide kattintva nézhető meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet – korlátozott részvétellel
Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán, ide kattintva
– 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
– Igét hirdet: Németi Zsolt
– Alkalomvezető: Ádámkó Illés
– Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk. Az úrvacsora otthoni elkészítéshez ide kattintva olvasható segítség
Keddi hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Lingné Mike Ágnes. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet. A videokonferencia platformja: Zoom.
– 19:00 órától vezetőségi megbeszélés (videokonferencia)  
Szerdai alkalmak
– 10:00 és 18:00 óra között lelkipásztori fogadóóra, lelki tanácsadás, amire a pasztor@agapepunkosdi.hu címre írva lehet bejelentkezni
Csütörtöki hétközi digitális alkalom – csak online
– 18:30 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet facebook oldalán
Október 25. vasárnapi Reformációi istentisztelet – nem látogatható
– A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa szervezésében 
– Élőben követhető az Agapé Pünkösdi Gyülekezet facebook oldalán
– 09:30 órától kezdődik az alkalom, igét hirdet: Papp János baptista egyházelnök

Egyéb programok, információk

A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük! 
Jöjjetek és lássátok meg!