Agapé Hírlevél 2021/48

Címlapon


A gyülekezet vezetősége követve a híreket a COVID19 terjedésével kapcsolatban és tudomásul véve az esetek növekvő számát, továbbra is nagy hangsúlyt fektet az online közvetítések megőrzésre és az online közösség építésére.
Kérünk továbbra is mindenkit, hogy a vírusfertőzés, influenza, vagy egyéb megfázásos betegség tüneteivel senki ne jöjjön az imaházba! Fontosnak tartjuk, hogy a látogatók és gyülekezeti tagok gondosan tartsák be a kézfertőtlenítés gyakorlatát és kerüljük a korábban szokásos köszöntési módokat.

A fentieket figyelembe véve a gyülekezetben 2021. November 7-től kötelező a maszkhasználat. Továbbá a tagok egészségének megőrzése céljából, 2021 November 14-től újra a koronként megosztott alkalmakra térünk át. 
Köszönjük a megértést és türelmeteket!


Agapé Háló
Reagálva az elmúlt időszak eseményeire és célul kitűzve a közösség erősítését, gyülekezetünk létrehozta az  „Agapé Hálót”, ami a körülmények ellensúlyozására a kapcsolatok erősítését hivatott szolgálni. Egy jelentősebb létszámú csoport vállalt benne aktív részvételt, akik munkáját Bérczes Lajosné Ica, Kisné Schäfer Jolán, Bérczes Lajos és Kis Miklós fogják koordinálni.
Köszönjük szolgálatukat és áldást kívánunk életükre!


Visszatekintő

Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi istentisztelet - 50 év alattiaknak

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti:  Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet:  Németi Zsolt
  • Alkalomvezető:  Nagy László
  • Advent második vasárnapja
  • Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk, amit otthon is elkészíthettek: kattints ide!

Keddi hétközi digitális alkalom – online alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti: D. Nagy Ibolya
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra


Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 


Pénteki Ifjúsági alkalom  17:00-20:00-ig 

  • Interaktív beszélgetés: Jézus személye és munkája a tanítványok szemszögéből

December 12. Vasárnapi istentisztelet 

  • Istentisztelet az 50 év felettieknek
  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti:  Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet:  Németi Zsolt
  • Alkalomvezető:  Fábián Péter
  • Az alkalom keretében úrvacsorát veszünk, amit otthon is elkészíthettek: kattints ide!
  • Advent harmadik vasárnapja

Egyéb programok, információk

Változások a bibliaköri foglalkozásokban!

Amíg a gyülekezeti alkalmak  korosztályi bontással látogathatók, addig a bibliaköröket az alábbiak szerint tartjuk:
kiscsoport:
Amikor az 50 év alattiak vehetnek részt az istentiszteleten,  akkor megtartjuk a kiscsoportos foglalkozást is a szokásos kisteremben.
középső- és nagycsoport:
November 14-től áttérünk az online bibliakörre, minden vasárnap, reggel 9-kor tartjuk a foglalkozásokat, a két csoport összevonásával. Az alkalomra online meghívót küldünk a szülőknek. A gyülekezeti helyszínen a nagycsoportosok terméből is biztosítjuk a belépési lehetőséget azoknak, akik részt vesznek az istentiszteleten. Fontos, hogy a belépés 9h-tól történik.   
Követjük a változásokat és a közben szerzett tapasztalatokat is figyelembe véve igyekszünk a leginkább működőképes megoldást megtalálni, s változás esetén mielőbb híradással lenni. Kérjük, hogy kövessétek figyelemmel a hírlevelet! 
Köszönjük!


Nemzetek Karácsonya – koncert esemény Pécsett

További részletek a honlapon


A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!