Agapé Hírlevél 2022/38

Aktuális

Gyülekezeti összefogás az Ukrajnában élő, szükségben levőknek

„Nagyobb boldogság adni, mint kapni.” ApCsel.20:35


Visszatekintő

Pataky Albert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Szeptember 25. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: Schmél Csaba
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Nagy László

Keddi hétközi digitális alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Csizmadia Erzsébet
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra


Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 


Október 2. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: Tóth Lóránd
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Schmél Csaba
  • Úrvacsora

Egyéb programok, információk


Gyülekezeti ima- és böjtnap

Gyülekezetünk – egy tagoktól jövő kezdeményezés alapján -  ima- és böjtnapot hirdet minden keddi napra, Szeptember 6-tól. Közbenjárásra, odaszánásra és könyörgésre hívunk mindenkit, akik vállalják bármikor, a nap 24 órájában. Miért fogunk össze imában? A gyülekezetünkért; országunkért; és a világban zajló eseményekért, a békért. Gyülekezetünk információs asztalán ki lett helyezve egy papír, ahol lehet jelezni, hogy ki, és mikor vállalja a könyörgést.

Aki nem tud ellátogatni gyülekezetünkbe, azokat is kérjük, hogy tartson velünk ebbe a szellemi közösségbe.

1 János 5:14 'Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha bármit kérünk az ő akarata szerint, meghallgat minket.'


Újra Bibliakör!

A bibliaköri oktatás szeptember 18-án indul, a két nagyobb csoportnak 9.30h-i kezdettel, a kiscsoportnak a szokásos módon az igehirdetés kezdetével. 

Várunk minden gyermeket szeretettel!


Ideje elhinned Pásztor és Vezetői Konferencia

2022. szeptember 30-án és október 1-jén megrendezésre kerül az Ideje elhinned Pásztor és Vezetői Konferencia

Ha már régóta szolgálsz, bizonyára Te is tapasztaltad magadon, mennyire fontos a munkádban való megújulás ahhoz, hogy tiszta szívvel és teljes odaadással tudj helytállni a hétköznapokban. Hiszen kiüresedve, inspiráció nélkül ez egyszerűen nem lehetséges!

Kapcsolat. Inspiráció. Megújulás.
Ez a három szó kifejezi mindazt, amit a konferencia céljául tűztünk ki. Jézus Krisztus magyarországi Egyházának, pásztorainak és szolgálati ágak vezetőinek, pedig szüksége van mindháromra! Mivel női előadó is lesz, kérünk bátran hozd el feleségedet is magaddal!

Regisztrálj most! https://idejeelhinned.hu/


A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. A bankszámla kedvezményezettje: Agapé Pünkösdi Gyülekezet.
Külföldről történő utalás esetén a következő adatokra lesz még szükség: 
IBAN kód: HU88 1040 9015 5048 4855 5349 1007
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!