Agapé Hírlevél 2022/42

Aktuális

"Aki pedig mindent megtehet sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk, a bennünk munkálkodó erő szerint: azé a dicsőség az egyházban Krisztus Jézus által nemzedékről nemzedékre, örökkön-örökké. Ámen". - Efézus 3:20-21


Visszatekintő

Pataky Albert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Október 23. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: Bérczes Lajos
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Fábián Péter
  • Generációk Napja - Szeretetközösség a 70 év feletti testvérekkel

Keddi hétközi digitális alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Sztrida Barnabás
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra


Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 


Október 30. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: Id. Menich András
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Fábián Péter

Egyéb programok, információk


Bibliaköri kirándulás

A bibliakör 2022 október 29-n kirándulásra hívja a jelen és jövőbeli bibliakörös gyerekeket, családjukat, és mindazokat, akiknek van kedve egy kis mozgásra, kikapcsolódásra a szabad levegőn.

Bővebb információ és részletek ide kattintva.


Gyülekezeti ima- és böjtnap

Gyülekezetünk – egy tagoktól jövő kezdeményezés alapján -  ima- és böjtnapot hirdet minden keddi napra, Szeptember 6-tól. Közbenjárásra, odaszánásra és könyörgésre hívunk mindenkit, akik vállalják bármikor, a nap 24 órájában. Miért fogunk össze imában? A gyülekezetünkért; országunkért; és a világban zajló eseményekért, a békért. Gyülekezetünk információs asztalán ki lett helyezve egy papír, ahol lehet jelezni, hogy ki, és mikor vállalja a könyörgést.

Aki nem tud ellátogatni gyülekezetünkbe, azokat is kérjük, hogy tartson velünk ebbe a szellemi közösségbe.

"Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha bármit kérünk az ő akarata szerint, meghallgat minket." - 1 János 5:14


A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. A bankszámla kedvezményezettje: Agapé Pünkösdi Gyülekezet.
Külföldről történő utalás esetén a következő adatokra lesz még szükség: 
IBAN kód: HU88 1040 9015 5048 4855 5349 1007
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!