Agapé Hírlevél 2022/47

Aktuális

Krisztus által kapcsolódunk

Az adventi időszakban szeretnénk megmutatni gyülekezetünkben és az online nézőknek egyaránt, hogy mit jelent a gyakorlatban az, hogy Krisztus a közösségünk alapja. Az Úr Jézus nemcsak példát mutatott, de a Szent Szellem közreműködésével segít is a mindennapjainkban kapcsolódni másokhoz, hogy mindebben is egyre jobban tükrözzük Őt. Ennek négy aspektusát járjuk körbe a következő időszakban, kisebb feladatokkal és sok gondolkoznivalóval bevonva az egész gyülekezetet.


Adventi Angyal

Idén egy különleges programmal készülünk a gyülekezetünkben, az adventi időszak alatt titokban közbenjárunk egymásért!

November 27-n az alkalom után lehetőség lesz kihúzni egy nevet, akiért majd imádkozhatsz és szolgálhatsz az adventi időszakban. Bővebb információ majd élőben, a hirdetések alkalmával.


Visszatekintő

Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

November 27. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: id. Menich András
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Schmélné Papp Ágnes
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Nagy László
  • Advent első vasárnapja

Keddi hétközi digitális alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti Csizmadia Erzsébet
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra


Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 


December 4. Istentisztelet

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:00 Imaóra, vezeti: Tóth Lóránd
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti: Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet: Németi Zsolt
  • Alkalomvezető: Fábián Péter
  • Úrvacsora
  • Advent második vasárnapja

Egyéb programok, információk

November 27, advent első vasárnapja

Istentisztelet után a bibliakör egy közösségépítő alkalomra invitálja a bibliaköri családokat, a tini és a pici gyermekes családokat és minden érdeklődőt! 

Az étkezést batyus jelleggel oldjuk  meg, melyet kávé--tea, süti követ.

A kávézást egy moderált beszélgetés követi, melynek témája: Családi élet istenfélelemben - Az Atyaság (apaság) a Biblia tanítása alapján. A beszélgetés alapjául küldjük Derec Prince: Az Atyaság c. tanítását, melyet az alábbi linken hallgathattok meg magyar fordításban: https://www.youtube.com/watch?v=gTBX0d85ZeU

A gyerekek ez alatt  társasjátékban és kézműves foglalkozásokban vehetnek részt. 

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!:  


December 9. - Karácsonyfadísz készítő workshop

Tüskés-Kapsza Dóri vezetésével egy adventi alkotó estet tartunk a gyülekezetben, ahol karácsonyfa díszeket varrunk. Az se tántorodjon el, aki még soha nem fogtak varrótűt, Dóri mindenkinek segít.

Alapanyagot biztosítunk, a fedezet becsületkasszás rendszerben történik. Jelentkezni november 27. vasárnapig lehet, a gyülekezeti terem bejáratánál kihelyezett regisztrációs lapon.

Időpont: 2022.12.09. 17:00-20:00


Gyülekezeti ima- és böjtnap

Gyülekezetünk – egy tagoktól jövő kezdeményezés alapján -  ima- és böjtnapot hirdet minden keddi napra, Szeptember 6-tól. Közbenjárásra, odaszánásra és könyörgésre hívunk mindenkit, akik vállalják bármikor, a nap 24 órájában. Miért fogunk össze imában? A gyülekezetünkért; országunkért; és a világban zajló eseményekért, a békért. Gyülekezetünk információs asztalán ki lett helyezve egy papír, ahol lehet jelezni, hogy ki, és mikor vállalja a könyörgést.

Aki nem tud ellátogatni gyülekezetünkbe, azokat is kérjük, hogy tartson velünk ebbe a szellemi közösségbe.

"Az iránta való bizalmunk pedig azt jelenti, hogy ha bármit kérünk az ő akarata szerint, meghallgat minket." - 1 János 5:14


A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. A bankszámla kedvezményezettje: Agapé Pünkösdi Gyülekezet.
Külföldről történő utalás esetén a következő adatokra lesz még szükség: 
IBAN kód: HU88 1040 9015 5048 4855 5349 1007
BIC/SWIFT kód: OKHBHUHB

Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!