Napi Agapé 2020.03.24.

Kedves Agapé Hírlevél Feliratkozó!
Ebben a nehéz időszakban jó és kedves, ha szeretettel és tevőlegesen gondolunk egymásra, erősítjük magunkban és testvéreinkben a hitet, és elmondjuk a környezetünknek: ne féljetek, van remény! A közösség erősítéséhez azzal kívánunk hozzájárulni, hogy a megszokott heti hírlevelünk mellet két-három naponta friss híreket, információkat osztunk meg ezen a csatornán. Fogadjátok megbocsátással és szeretettel! 


Elindult az Agapé Pünkösdi Gyülekezet NE FÉLJ! — Agapé imahónap az egészségért, a gyógyulásért, Magyarországért! programja. Ennek részleteit a képre kattintva olvashatjátok.

Nézzétek meg Németi Zsolt, felkért lelkipásztor első NE FÉLJ! videoüzenetét (felvétel: Győrfi-Bátori Péter, hang: Fábián Kristóf, videovágás: Esze Bernadett), amit a gyülekezetünk facebook oldalán terjesztünk (szerkesztő: Fábián Hanna)! Lájkolni és megosztani szabad!



Kedden 18:00 órától digitális imaközösséget tartunk, amit Fábián Péter vezet. Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, erre az agapeima@agapepunkosdi email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet jelentkezni. A videokonferencia platformja: Google Hangouts. 
A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.

Jöjjetek és lássátok meg!