Napi Agapé 2020.04.01.


Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet honlapján önálló menüsort állítottunk be a NE FÉLJ! — Agapé imahónap az egészségért, a gyógyulásért, Magyarországért! programnak, így mindent egy helyen megtalálhattok. Kattintsatok a képre!

Nézzétek meg Németi Zsolt, felkért lelkipásztor második NE FÉLJ! videoüzenetét (felvétel: Győrfi-Bátori Péter, hang: Fábián Kristóf, videovágás: Esze Bernadett), amit a gyülekezetünk facebook oldalán terjesztünk (szerkesztő: Fábián Hanna)! Kattints a képre! Lájkolni és megosztani szabad!


Kedden 18:00 órától digitális imaközösséget (DigIma) tartottunk, amit Fábián Szilárd vezetett. A DigImát videokonferencia keretében tartjuk meg, erre az agapeima@agapepunkosdi email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet jelentkezni. A videokonferencia platformja: Zoom. 
A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.

Jöjjetek és lássátok meg!