Napi Agapé 2020.04.03.

A gyülekezet által kezdeményezett NE FÉLJ! — Agapé imahónap az egészségért, a gyógyulásért, Magyarországért! keretében ezen a héten az idősekért imádkozunk. Ennek fontosságáról és a kapcsolódó gyülekezeti imatémákról a képre kattintva olvashattok.
Kérjük, aki csak teheti, mindennapi imája során gondoljon gyülekezetünk és a környezetében élő idősekre! Kérjük Istent, hogy az idősödő emberek a most szükséges bezártságban kapjanak békességet, türelmet. Találjanak célt ebben az élethelyzetben is, hogy hasznosnak érezhessék magukat.


A bezártság nem jó, és ahogy telik az idő, egyre kevésbé az. A magunk szerény eszközeivel igyekszünk egy kicsit elviselhetőbbé, vidámabbá tenni a mindennapokat.
Arra kértük Győrfi-Bátori Pétert, gyülekezetünk vezető fotósát, aki nem mellesleg hivatáos fényképész (Purephoto), hogy válogasson az általa készített gyülekezeti fényképei közül. Peti kedvenceiből állítottuk össze azt a fényképalbumot, amit a képre kattintva nézhettek meg. 
  


Érted is imádkozunk! Ha azt akarod, hogy testvéri közösségben imádkozzunk a neked fontos kérésekért, írj bátran az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre! Kérésedet bizalmasan kezeljük, de az imaközösségben az Úr elé visszük azokat. Lehetőség van az imacsoporthoz való csatlakozásra is, ehhez keresd fel ezt az oldalt!


A gyülekezet az emberi kapcsolatokon keresztül válhat igazi közösséggé, törődjünk egymással akkor is, ha fizikailag nem is gyülhetünk egy helyen össze. Keressük egymást, hívjuk, írjunk a testvéreknek! Mindannyiunknak jó és kedves, ha most még inkább szeretettel és figyelemmel fordulunk a másik felé.

Jöjjetek és lássátok meg!