Kereszt-rejtély

Folytatjuk a húvét hétfői nagysikerű kérdeztél-felelünk alkalmunkat! Április utolsó csütörtökjén immáron Kereszt-rejtély címmel újra olyan kérdésekre keressük a választ, amit tapazstalataink szerint sok érdeklődő embertársunkat és nem kevés hívő testvérünket egyaránt foglalkoztat.

 

  • Isten miért engedi, hogy a jó emberek szenvedjenek, meghaljanak? Miért van ennyi szenvedés, tragédia, ha a szerető Isten létezik? Miért nem avatkozik közbe?
  • Istennel való kapcsolat. Hogyan? Hogyan hallod a hangját, hogyan szól? Miért fontos ez? Volt már olyan élményed, -. -amikor Isten megjelent neked, vagy érezted, hogy jelez valamit? Mi volt az?
  • Mi a különbség a különböző keresztény vallások között? Minek kell ennyi egyház? Miért kell ennyi féle egyház hogyha úgyis csak egy isten van? Lehet -e az, hogy minden vallás ugyanabban a felsőbb hatalomban hisz, csak másképp?

A kérdések újak, akik a válaszokat megpróbálják megadni azonosok az előző alkalom szereplőivel. Április 29-én, csütörtökön 19:00 órától az ország különféle pontjából online bejelentkezik négy lelkipásztor
Baráti Róbert – MPE Ózd
Földesi Tamás – MPE Bérea Zirc
Lettner Gábor – MPE Reménység gyülekezete Pécs
Németi Zsolt – Agapé Pünkösdi Gyülekezet
Schmél Csaba vezeti, fogja össze az alkalmat.

 

Kategóriák: