Digitális Gyülekezet

Agapé Gyülkezet szolgálatai a járványhelyzetben

2020. március 11-én a Magyar Kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. Azonban ebben a nehéz időszakbanis erősíteni akarjuk testvéri közösségünket, és nem akarjuk feladni azt a kötelességünket, hogy az evangéliumot mások felé közvetítsük. Ezért az Agapé Pünkösdi Gyülekezet Imahónapokat szervezett

megnevezéssel.az egészségért, a gyógyulásért, Magyarországért. 

2020. november 10-én. a pandémia második hullámában a kormány újabb intézkedéseket rendelt el a koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezésről. A Magyar Pünkösdi Egyház elnöksége a kormány döntésekhez alkalmazkodva cselekvési tervet dolgozott ki a pünkösdi gyülekezetek járványhelyzeti korlátozások időszakában folytatott hitéleti tevékenységével kapcsolatban, gyülekezetetünk vezetősége ehhez alkalmazkodva szabályozta a pandémia időszak alkalomlátogatási rendjét.

A veszélyhelyzet ideje alatt ezen az aloldalon igei és lelki támogatás kívánunk nyújtani testvéreinknek és minden Istenhez fordulónak. Kövessétek!