Segítség nyújtás az ukrajnai menekülteknek

Gyülekezetünk Február 27-én és 28-án ima- és böjtnapot tartott a szomszédságunkban zajló szomorú események miatt. Emellett kötelezettségünknek érezzük, hogy a tőlünk telhetőt megtegyük és segítsünk a bajba jutottakon. Az Apostolok cselekedetei 20:35 azt mondja: „Minden tekintetben megmutattam nektek, hogy milyen kemény munkával kell az erőtlenekről gondoskodni, megemlékezve az Úr Jézus szavairól. Mert ő mondta: Nagyobb boldogság adni, mint kapni."
A gyülekezet vezetősége az alábbi módokon kíván hozzájárulni a világot megmozgató önkéntesmunkához és adomány nyújtáshoz:

  1. Önkéntesszolgálatot szervezünk, amire itt lehet jelentkezni! Kérjük jelölj be több napot is, és amikorra összejön a létszám, a gyülekezet megszervezi a leutazást. 1 napra tervezzük a leutat, de a későbbiekben – ahogy arra szükség lesz – több napos tartózkodást is lebonyolítunk
  2. Miután Pásztorunk egyeztetett több szervezettel és illetékes személlyel, a vezetőség támogatásával gyűjtést szervezünk a bajbajutottak megsegítésére. Az összeget a Magyarországra érkezett- és határon túl maradottak segítésére fogjuk tovább utalni. Kérjük, adományaitokkal segítsük a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!
    A pénzbeli felajánlást a következő számlaszáma juttassátok el Március 20-ig: Agapé Pünkösdi Gyülekezet: 10409015-50484855-53491007. Megjegyzés / közlemény rovatba kérjük tüntessétek fel, hogy „Ukrajna”

Köszönjük, hogy imáitok mellett, ilyen módon is a szükségben levők mellé álltok!
Galata 6:2 „Egymás terhét hordozzátok: és így töltsétek be a Krisztus törvényét.”

 

Kategóriák: