Szolgálatok Napja 2020.02.09.

Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet vezetősége megköszönni a gyülekezet minden tagjának, és különösen a szolgálatokban résztvevőknek, hogy 2019-ben munkátokkal, fáradozásotokkal támogattátok a gyülekezet épülését, működését. Reméljük, hogy a lelkesedésetek, elkötelezettségetek változatlan vagy még erősebb, mint korábban!

A célunk mindegyikőnknek ugyanaz: a gyülekezetünk felismerje és betöltse küldetését a missziói parancs tekintetében is és a gyülekezetünk egyedi körülményeiben is az Úr Jézus útmutatásai szerint gondolkodjunk és cselekedjünk. Ennek érdekében, és hogy a közös munka örömét, hatékonyságát, a szolgálatok harmonikus együttműködését erősítsük, az idei évben szeretnénk a korábbinál intenzívebb kapcsolatot kialakítani a szolgálatot végzők között.  Fontosnak tartjuk, hogy megismerjük egymás munkáját, örömét, küzdelmét és lehetőség szerint eredményesebben tudjunk egymásnak is segítséget, támogatást nyújtani.

Most egy nagyobb lélegzetű megbeszélésre hívjuk a szolgálati ágak vezetőit és szolgálatbokban résztvevőket. A megbeszélésen áttekintjük az előző évi tapasztalatokat, az abból levonható tanulságokat, hogy  az idei évben már ezek beépítésével tudjuk megfogalmazni a fontosabb célokat, feladatokat, és eredményesebben hangolhassuk össze a programokat.

A(z első) Szolgálatok Napja időpontja: 2020. február 9.  az istentisztelet után.  (A találkozóra egy könyyű közös ebéddel és kávéval hangolódunk.)  Szeretettel hívunk és várunk minden szolgálati ágban szolgáló, vagy a gyülekezethez kapcsolódó feladatok ellátásában, programok, események szervezésében részt vállaló testvért

Kérjük, gondoljátok át és összegezzétek a 2019. évi tapasztalatokat és felismeréseket, s a 2020. évi fontosabb célokat, feladatokat, programokat is, hogy erre a napra már kiforrott állásponttal, tervvel érkezzetek! 

Köszönjük az együttműködéseteket!  Sok örömet, erőt és igazi belső békességet kívánunk egyéni életetekben és szolgálatotokban!

Az Agapé Pünkösdi Gyülekezet vezetősége

 

Kategóriák: