Szülők Iskolája: A bátorítás művészete

2018. október közepén gyűltünk össze először, hogy a gyermeknevelésről, a család és gyerek kapcsolatáról beszélgessünk. Örömünkre szolgál tudatni, hogy a "Szülők Iskolája"  beszélgetés folytatódik! Főbb információk:

  • Tervezett dátum: március 24., a vasárnapi istentisztelet utáni kezdéssel (ez várhatóan 11.30 vagy 12:00 órai kezdést jelent);
  • Az előadás címe: A bátorítás művészete;
  • Előadó: D. Nagy Anikó, aki ősszel is segített nekünk a beszélgetés elindításában. A megadott témában tartja előadását, utána kérdéseket tehetünk fel, amire Anikó válaszol, illetve megoszthatjuk tapsztalatainkat mi is;
  • Gyerekprogramokról is gondoskodunk (társasjáték, film, kézműves stb.), hogy a szülők nyugodtan tudjanak figyelni;
  • Ebéd is lesz, az előző szervezéshez hasonlón, részletek később. 

Kérdések előre feltehetők! Ha van akár a témához, akár attól függetlenül kérdésetek, ezeket megküldhetitek előzetesen a bibliakor@agapepunkosdi.hu címre, a bibliakör vezetők közül bárkinek vagy a hátsó asztalon (információs pult) elhelyezett „Szülők Iskolája” feliratú dobozba is nyugodtan be lehet dobni a papírlapra felírt kérdést, amit eljuttatjuk az előadónak. Kérünk benneteket a kérdéseket február végéig juttassátok el, legyetek szívesek!

Várunk mindenkit szeretettel!

D. Nagy Anikó

"Több, mint 30 éve dolgozom pedagógiai szakszolgálatnál, szakértői bizottságban, nevelési tanácsadóban pszichoterápiásan kiképzett klinikai szakpszichológusként, gyógypedagógus-logopédusként. Gyermekekkel és szüleikkel foglalkozom.  Ezért bátorkodom a „Mire figyeljen a szülő a különböző gyermekfejlődési szakaszokban?” c. beszélgetés indítást és beszélgetést elvállalni. Terveim szerint, leginkább a kiskamasz korról lesz szó, mint a személyiségfejlődési szakasz  újraalapozásának idejéről, amire felfűzhetők az előző életkori szakaszok és azt követő szakaszok jellegzetességei is."

 

Kategóriák: