Tanítások

… hallotta, hogy Ézsaiás prófétát olvassa, és megkérdezte tőle: „Érted is, amit olvasol?” Erre az így válaszolt: „Hogyan érthetném, míg valaki meg nem magyarázza?” Apostolok 8:30-31

Hisszük, hogy a keresztyén élet és a tanítvánnyá válás folyamatában a Biblia tanulmányozása létfontosságú. A "Tanítások" szolgálati ág a Biblia magyarázatában, illetve a különböző témákban felmerülő kérdésekre adandó biblikus válasz megtalálásában szeretne a gyülekezet segítségére lenni.

 • Alapszolgálatunk az igehirdetések, amelyeknek igehirdetők szerint kereshető illetve időrendben megtekinthető oldalát ide kattintva találjátok.

Az igehirdetéseken kívül négy különböző módon szolgálunk:

 • E-learning
  Örömmel válaszolunk bármikor bárkinek az egyéni bibliaolvasása során felmerülő kérdéseire. Néha az a válasz, hogy nem tudjuk, de mindig próbálunk segíteni, legalább a kérdésben releváns bibliai helyekre való rámutatással. Kérdéseddel bátran írj erre az email-címre: Tóth Bence,
 • Bibliaóra
  A csütörtök esti bibliaórák archívuma található meg itt.
 • Tematikus tanítások
  Egy-egy aktuális témakört alaposabban is körüljárunk több alkalomból álló tanítássorozatok keretében, a bemerítési felkészítéstől a Krisztusban kiteljesedett életig, a hitelvektől a pénzkezelésen át az Istennek tetsző zenéig. 
 • Segédanyagok
  Cikkeket, jegyzeteket, összefoglaló írásokat, bibliatanulmányozási segédanyagokat készítünk.

Sola Scriptura