Teremfelújítások - helyzetjelentés, kérés

A járvány ellenére nekiálltunk a közösségi ("bibliaköri") termek felújításának.  

Dénes FerencEddig elkészültünk a bontási munkákkal, a két lakás összenyitásával, a vízszigeteléssel, a nyílászárók cseréjével, és még számtalan menet közben felmerülő apró probléma elhárításával. Előttünk áll az aljzat hőszigetelése, a fűtési rendszer és az elektromos hálózat kialakítása, az aljzatbetonozás és padlóburkolás – és ezek még csak a nagyobb összegű tételek... Mostanáig nagyjából 8 millió forintot költöttünk el a felújítási munkákra, amiből 4 millió Ft-ot pályázati forrásból tudtunk finanszírozni, az előttünk álló feladatok költségeit pedig 10,6 millió Ft-ra becsüljük. (A képre kattintva néhány kép látható a felújításról.)

Bár bibliaköri termek munkamegnevezéssel zajlik a projekt, de kezdettől fogva az a koncepciónk, hogy a most kialakításra kerülő négy terem ne csak a bibliakör igényeit szolgálja ki, hanem teret biztosítson az összes olyan hétközbeni alkalomnak (vezetőségi és presbiteri megbeszélések, lelkipásztori fogadóóra, imaóra, bibliaóra, ifi, tini alkalom stb.) ami nem igényli a nagytermet. 

Abban bízunk, hogy a járvány lecsengése után az egész gyülekezet hitéletét szolgálhatja majd az új épületrész, de most a beruházás folytatásához szeretnénk anyagi támogatást kérni adomány formájában mindazoktól, akiknek anyagi helyzete ezt megendedi. A jelen helyzetben az adományokat a gyülekezet 10409015-50484855-53491007 számú bankszámlájára történő átutalással várjuk. A közlemény rovatba kérlek írd be hogy: "bibliaköri termek felújítására" 

Dénes FerencFábián Zoltán
Gazdasági vezető

 
 
Kategóriák: