Agapé Hírlevél 2021/51

Címlapon


A gyülekezet vezetősége követve a híreket a COVID19 terjedésével kapcsolatban és tudomásul véve az esetek növekvő számát, továbbra is nagy hangsúlyt fektet az online közvetítések megőrzésre és az online közösség építésére.
Kérünk továbbra is mindenkit, hogy a vírusfertőzés, influenza, vagy egyéb megfázásos betegség tüneteivel senki ne jöjjön az imaházba! Fontosnak tartjuk, hogy a látogatók és gyülekezeti tagok gondosan tartsák be a kézfertőtlenítés gyakorlatát és kerüljük a korábban szokásos köszöntési módokat.. Köszönjük a megértést és türelmeteket!


Idén újra Agapé Adventi Kalendárium. Gyülekezetünk 24 tagja tesz bizonyságot hitéről, amit a honlapunkon és a közösségi médiumainkon tudtok követni. Kattints a képre!  


Visszatekintő

Pataky Albert múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Karácsonyi istentisztelet

Karácsonyi istentisztelet - 50 év felettieknek


Keddi hétközi digitális alkalom – online alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti: Csizmadia Erzsébet
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra

  • Januárig szünetel

Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 

  • December végi szünet. Újabb alkalmak ismét, majd Januárban

Pénteki Ifjúsági alkalom: Januárig szünetel


Január 2. vasárnapi Istentisztelet 

  • Istentisztelet az 50 év alattiaknak
  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti:  Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet:  Németi Zsolt
  • Alkalomvezető:  Nagy László
  • Úrvacsora

Egyéb programok, információk

Újévi Köszöntő - 2022. Január 1.




Agapé Böjt és Imahét! Részletek a folyamatosan frissülő cikkünkben. Kattints a képre!

Változások a bibliaköri foglalkozásokban!

Amíg a gyülekezeti alkalmak  korosztályi bontással látogathatók, addig a bibliaköröket az alábbiak szerint tartjuk:
kiscsoport:
Amikor az 50 év alattiak vehetnek részt az istentiszteleten,  akkor megtartjuk a kiscsoportos foglalkozást is a szokásos kisteremben.
középső- és nagycsoport:
November 14-től áttérünk az online bibliakörre, minden vasárnap, reggel 9-kor tartjuk a foglalkozásokat, a két csoport összevonásával. Az alkalomra online meghívót küldünk a szülőknek. A gyülekezeti helyszínen a nagycsoportosok terméből is biztosítjuk a belépési lehetőséget azoknak, akik részt vesznek az istentiszteleten. Fontos, hogy a belépés 9h-tól történik.   
Követjük a változásokat és a közben szerzett tapasztalatokat is figyelembe véve igyekszünk a leginkább működőképes megoldást megtalálni, s változás esetén mielőbb híradással lenni. Kérjük, hogy kövessétek figyelemmel a hírlevelet! 
Köszönjük!


A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!