Agapé Hírlevél 2022/11

Címlapon

Változott a tiszabecsi utazás dátuma

A helyszíni szervezők kérése alapján a korábban hirdetett időponthoz képest egy héttel később, március 28-április 1 között lenne szükség önkéntesekre Tiszabecsen. Gyülekezetünk ezért erre az időszakra vállalna segítséget. Jelentkezni továbbra is a képre kattintva lehet (akik már korábban jelentkeztek, nekik nem szükséges még egyszer).


Imádkozás a személyes- és gyülekezeti megújulásért


Gyülekezetünk céljául tűzte ki és imája az, hogy az egyének és közösségünk Istennel való kapcsolata rendeződjön és megerősödjön. Együtt keressük majd Istent és az Ő akaratát, hogy a Covid időszakban ránk nehezedő lelki megterheltség után a megfáradtak új erőre leljenek, a rutinok helyett az Úrba vetett bizalmunk tudjon szilárd alapra felépülni és egységben tudjuk majd betölteni elhívásunkat.


Korlátozásokkal kapcsolatos hírek

A gyülekezet vezetősége követve a híreket a COVID19-el kapcsolatban, és a Kormány által Március 7-től érvényes intézkedések fényében Március 13-tól újra megnyitja az alkalmakat minden korosztálynak. Az Úrvacsorai közösség is visszaáll a korábbi 1. és 3. heti rendbe (Március 6 és 20.)

A maszkviselési kötelezettséget megszüntetjük, de egyéni döntés alapján, önkéntesen továbbra is alkalmazható. Kérünk továbbra is mindenkit, hogy a vírusfertőzés, influenza, vagy egyéb megfázásos betegség tüneteivel senki ne jöjjön az imaházba! Fontosnak tartjuk, hogy a látogatók és gyülekezeti tagok gondosan tartsák be a kézfertőtlenítés gyakorlatát és ha lehet, kerüljük a korábban szokásos köszöntési módokat. 
Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk az online közvetítések megőrzésre és az online közösség építésére.

Köszönjük az eddigi kitartó imádkozásotokat, megértéseteket és türelmeteket!


Visszatekintő

Németi Zsolt múlt vasárnapi igehirdetése ide kattintva érhető el. A képre kattintva további igehirdetések között válogathattok.


Németi Zsolt Biblia Est tanításai ide kattintva nézhetők meg, a képre kattintva elérhető YouTube csatornánk Biblia Estek lejátszási listája.

Alkalmaink

Vasárnapi Istentisztelet - korhatári korlátozás nélkül látogatható

  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti:  Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet:  Pataky Albert
  • Alkalomvezető:  Fábián Péter
  • Úrvacsora 
  • Imádkozás a gyülekezeti- és személyes megújulásért

Keddi hétközi digitális alkalom – online alkalom

  • 18:00 órától Imaközösség, vezeti: D. Nagy Ibolya
    Az imaórát videokonferencia keretében tartjuk meg, amire az agapeima@agapepunkosdi.hu email címre írva, név és saját email cím megadásával lehet feliratkozni. A videokonferencia platformja: Zoom.

Szerdai gyülekezeti szolgálat - Pásztori fogadóóra


  • Csütörtöki hétközi digitális alkalom – online alkalom 

19:00 órától Biblia Est, tartja: Németi Zsolt. Élőben követhető a gyülekezet Youtube oldalán


  • Péntek 18:30 Ifi/Tini alkalom és csapatépítés

Március 27 - vasárnapi Istentisztelet 

  • Istentisztelet korosztályi korlátozás nélkül
  • Élőben követhető ide kattintva
  • 09:30 órától dicsőítés, vezeti:  Sztrida Barnabás
  • Igét hirdet:  Németi Zsolt
  • Alkalomvezető:  Ádámkó Illés
  • Testvéri óra: Tájékoztató Testvéri óra (Presbitériumi- és Vezetőségi beszámoló; Költségvetési beszámoló és terv)

Egyéb programok, információk



A jókedvű adakozót szereti az Isten (2 Korinthus 9:7). Aki anyagilag is támogatni kívánja céljaink megvalósítását, a  K&H Banknál vezetett 10409015-50484855-53491007 bankszámlaszámra utalással teheti most meg. Köszönjük!


A Facebookon létrejött az Agapé Bazár nevű csoport. Az "online garázsvásár" a gyülekezethez kapcsolódó emberek számára biztosít platformot arra, hogy a nem használt tárgyak gazdára találjanak. Fontos, hogy csak ingyenes átadásra lehet bármit is kínálni. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.


Jöjjetek és lássátok meg!