Ima támogatás

Agapé Ima és Böjthét :: 2024

Agapé Ima és Böjthét :: 2023

2023. januárjának első hetében Böjt és Imahetet tart az Agapé Pünkösdi Gyülekezet amihez az online térben lehet csatlakozni, zoom platformon erre a linkre kattintva. (Meeting ID: 881 4259 4897. Belépés 18:45-től.)

Agapé Böjt és Imahét :: 2022

2022. januárjának első hetében Böjt és Imahetet tart az Agapé Pünkösdi Gyülekezet. A járványhelyzeti korlátozások miatt az imahéthez az online térben lehet csatlakozni, zoom platformon erre a linkre kattintva. (Belépés 18:45-től.)

Agapé Böjt és Imahét

2021. januárjának első hetében Böjt és Imahetet tart az Agapé Pünkösdi Gyülekezet. A járványhelyzeti korlátozások miatt az imahéthez az online térben lehet csatlakozni, zoom platforomon erre a linkre kattintva. (Belépés 18:15-től.)

NE FÉLJ! Imádkozzunk a magyar gazdaságért!

Felfoghatatlanok azok a számok, amelyekről a szakértők beszélnek a koronavírus-járvány gazdasági hatásait elemezve. A károkat bemutatva olyan természetességgel röpködnek az ezermilliárd eurók, mintha nagyságrendileg mindenki ennyit költene a hétvégi nagybevásárlás idején a nagyáruházakban. Elképelni sem tudjuk ezt a rengeteg pénzt – ahogyan fogalmunk sincs arról, ténylegesen mekkora a baj az országban, a gazdaságban.

NE FÉLJ! Imádkozzunk a családokért!

Könnyű lenne annyival elintézni a dolgot, hogy „az élet küzdelem, s az ember célja e küzdés maga” (Madách Imre: Az ember tragédiája). Merthogy valóban: nagyon keveseknek adatik meg, hogy gondtalanul gondoljanak a jövőre, vagy talán nincs is köztünk olyan senki, hiszen hisszük, az emberek sorsa Isten kezében van és pillanatok alatt változhat a gyémánt újra szénporrá az Úr akaratától függőn.

NE FÉLJ! Imádkozzunk a vezetőkért!

Vezető az, akit követnek. 
Mint Jézust. 
Őt követték. 
„… ezek után kiment és látott egy Lévi nevű vámost a vámnál ülni. Azt mondta neki: ’Kövess engem!’ Erre az otthagyott mindent, fölkelt és követte őt.” (Lukács 5:27-28) 
Ennyi. 
 

NE FÉLJ! Imádkozzunk az idősekért!

Ahogy szaporodik a karanténban eltelt napok száma, úgy kelnek lábra egyre őrületesebb álhírek, amiket ráadásul jóravaló emberek is terjesztenek gondolkodás, ész nélkül. Ez pusztítóbb, mint maga vírus.

NE FÉLJ! Imádkozzunk az egészségügyben dolgozókért!

Ma már nagyon kevesünknek van valós tapasztalata a háborús helyzetről, de a történelmi ismeretink, alapján, hallott, olvasott visszaemlékezésekből úgy tűnik, a világ, benne Magyarország mostani helyzete egyre inkább hasonlít ahhoz, amit háborús pszichózisnak hívnak.
Subscribe to RSS - Ima támogatás